(închide)

Jessi, model de la vârsta de 2 anișori! A pozat în hainele din noua colecție a unui cunoscut magazin

 

Jessica, o fetiță de numai 2 ani, a devenit imaginea unui magazin de haine pentru copii din municipiul Târgu-Jiu. Din acest magazin-Micul VIP-, de obicei, tatăl fetiței achiziționează haine pentru micuța sa prințesă!

Jessi este pasionată de fotografie, este mereu cochetă-atribut și al mamei sale-, are răbdare și stă cuminte, ascultând, la fiecare ședință foto, indicațiile fotografului, care nu este nimeni altul decât tatăl său, Florin Gurgui (jurnalist la Accent TV și colaborator al Paginii Olteniei n.red.)! De foarte puțin, Jessi a participat la o ședință foto pentru noua colecție de haine de copii pentru sărbătorile de iarnă si s-a descurcat extraordinar! Una dintre ținutele preferate de micuța Jess este cea de Crăciuniță! Imagini pe https://miculvip.ro

„Rochita de craciunita dedicata fetitelor este fabricata dintr-o catifea moale, terminatia rochitei este definita printr-o blanita  alba ce pune in valoare rochita de basm. Rochita este accesorizata cu caciulita. Acest produs este fabricat in atelierul Micul Vip-100% romanesc”, este descrierea celor de la Magazinul Micul VIP. 

Jessica s-a născut în urmă cu doi ani la Maternitatea Spitalului Bumbești-Jiu, cu medicul Damian Dițescu. Este bucuria părinților săi, care au mereu grijă de ea, oferindu-i tot ce are fiecare mai bun. Florin Gurgui, tatăl micuței vedete, este foarte mândru de fiica sa! „Am învățat să fiu curajos, pentru că tu m-ai provocat să iau decizii pentru tine. Nu e triumf pe lume, nici sprijin mai puternic, nici mulţumire mai deplină, decât conştiinţa curată! Viața are suprize incredibile pentru oamenii care cred în miracole. Oamenii mari nu sunt fericiţi tot timpul. Cu cât trece viaţa, fericirea nu se mai calculează în ani, ci în secunde. Mă bucur că tu poţi fi copil. Numai copiii pot avea parte de mai multă fericire! (...) Jessi este mândria și bucuria mea!”, a spus tatăl copilei.

https://www.paginaolteniei.ro/articol/scrisoarea-unui-tata-catre-fiica-sa-deschide-ti-in_4333.html

Galerie foto




Vizualizări: 1,393

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste