(închide)

Târgu-Jiu: Organizează un târg de jucării care are și un scop caritabil!

 

Pe data de 17 august, între 17:30 - 20:30, în municipiul Târgu-Jiu va fi organizat un Târg de jucării, pe strada Ciocârlău, nr. 38, poarta 2 Artego. 
Asociația Be TeeN organizează Târg de Jucării în data de 17 august 2022, în intervalul orar 17.30-20.30, str. Ciocârlău nr. 38, poarta 2 Artego. „Târgul de Jucării este destinat părinților și copiilor care doresc să își vândă/schimbe sau să doneze jucăriile/hainuțele pe care nu le mai folosesc”, spun organizatorii. Numărul expozanților va fi de maximum 40 persoane. „Participarea expozanților și a vizitatorilor este gratuită, nu se percepe taxă de participare, dar, sugerăm să se facă o donație începând de la 5 lei pentru cazul lui ROBERT și pentru proiectele viitoare ale Asociației care ajută persoanele cu dizabilități să participe la diverse activități. Se pot vinde/schimba/dona jucării, hainuțe doar pentru COPII. Donația jucăriilor și obiectelor vestimentare se poate face la fața locului, mai exact, expozanții pot oferi în mod gratuit jucăriile/hăinuțele pe care le au persoanelor care vor participa la târgul de jucării. Jucăriile/hainele pe care le expuneți trebuie să fie în stare foarte bună, curate și funcționale. Punem la dispoziție mese de diferite dimensiuni si europaleti pentru expunerea produselor. Menționăm că este posibil ca două persoane expozante să împartă o masă destinată expunerii jucăriilor/hăinuțelor. Dacă ai posibilitatea să îți aduci altceva pentru a expune, noi suntem de acord, atâta timp cât se încadrează în peisajul nostru”, se spune în regulamentul de organizare al acestui târg. Va avea loc și  un concurs. 

Organizatorii au anunțat că se vor strânge fonduri pentru salvarea vieții lui Robert, un copil minunat, din Târgu Jiu, în vârstă de doar un an, care luptă cu o boală necruțătoare.

Asociația Ensar Duman a preluat cazul iar micuțul pacient, potrivit părinților, face acum, cu greu, chimioterapie.

„Bună ziua oameni cu suflet bun!!! Va mulțumim din suflet că sunteți alături de micuțul nostru în aceste clipe grele, pline de suferință atât pentru îngerașul nostru cât și pentru noi. Robert este un puternic și a trecut prima sesiune de chimioterapie cu dureri și plânsete ( in aceasta perioadă nu a pus gurita pe nimic din cauza stării de greață) dar cu succes. Azi am fost externați din spital urmând să ne întoarcem sâmbătă pentru consult și analize medicale. Urmează o pauză de două săptămâni, perioadă în care sper din suflet să prindă putere să treacă cu bine, mai ușor și prin următoarele ședințe de chimioterapie. Robert va urma 3 sau 5 sesiuni de chimioterapie de cate 5 zile fiecare, urmărindu-se scăderea metastazelor de la plămâni, măduva și oase și a tumoarei din abdomen, de la care a pornit totul, precum și o intervenție chirurgicală de înlăturare a acesteia. Vă vom ține la curent cu evoluția tratamentului micuțului nostru. Pe această cale țin să mulțumesc și domnului Mihai Goanta si Asociatiei Ensar Duman care a făcut posibilă venirea noastră la spitalul Memorial din Istanbul, cât și întregii echipei medicale care se ocupă de cazul nostru și nu în ultimul rând vouă oameni minunați care sunteți alături de micuț. Tratamentul este costisitor și de lungă durată, de aceea orice persoană care simte că poate să ajute este rugată să ni se alăture. Vă mulțumim încă odată!!!
Rămâneți alături de noi”, a transmis unul dintre părinții micuțului.
Cei care doresc să facă donații pentru micutul Robert Mihai, o pot face în conturile #AsociațiaEnsarDuman, cu mențiunea Robert.
CONTURILE ASOCIATIEI ENSAR DUMAN:
RO37BACX0000001712976001 CONT LEI
RO10BACX0000001712976002 CONT EURO
RO80BACX0000001712976003 cont USD
deschise la Banca UniCredit, sucursala Charles de Gaulle Plaza, Bucuresti sec 1.
Pentru detalii despre sponsorizări ne puteți contacta la:
Tel:0726505402.
Firmele care doresc sa doneze cei 20% din profit pot sa ne contacteze prin mesaj sau telefonic si le trimitem contractul.

Galerie foto


Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste