(închide)

Te-ai vaccinat? Încep spectacolele de muzică din Parcul Coloanei Infinitului!

 

Vesti bune pentru gorjeni! De sâmbătă, 5 iunie, încep concertele de muzică clasică în Parcul Coloanei Infinitului! Astfel, sâmbătă, de la ora 20:00, în Parcul Coloanei Infinitului sunteți invitați la un concert cu totul special: "Pianul Călător - Encore". Accesul este permis doar persoanelor vaccinate sau care au efectuat un test PCR sau rapid (valabile 72, respectiv 24 de ore), sau care dețin un certificat medical care să ateste faptul că au fost infectate cu virusul Covid-19 și s-au vindecat. 

Spectacolul îl aduce în centrul atenției pe Horia Mihail, un foarte cunoscut pianist român, care a concertat de peste 1000 de ori cu majoritatea orchestrelor simfonice din România. „Vă invităm la o serie de spectacole speciale pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră! După o lungă perioadă cu restricții, revenim la normalitate și vă oferim, pe parcursul acestei veri, o serie de surprize organizate în aer liber.
Mulțumesc instituțiilor media locale și regionale pentru că au acceptat să se alăture demersului nostru în promovarea acestui ansamblu de evenimente. Evenimentul face parte dintr-o serie de concerte care se vor desfășura în această vară, în aer liber, și care se adresează tuturor iubitorilor de muzica bună. Vă aștept cu drag!”, a transmis edilul Marcel Romanescu. Primarul a spus că vor fi organizate spectacole până în luna septembrie.

Acces pe baza adeverinței de vaccinare

Participarea la aceste evenimente se va face conform condițiilor prevăzute de legislație la data desfășurării concertelor. Pentru spectacolul de sâmbătă, 05 iunie 2021, accesul este permis doar persoanelor vaccinate sau care au efectuat un test PCR sau rapid (valabile 72, respectiv 24 de ore), sau care dețin un certificat medical care să ateste faptul că au fost infectate cu virusul Covid-19 și s-au vindecat. Minorii cu vârsta peste 5 ani pot participa doar cu condiția să poarte mască de protecție.

Program:
5 iunie – Pianul călător
26 iunie – Orchestra Metropolitană Bucureşti, dirijor Daniel Jinga
2 iulie – Vioara lui Enescu
20 august – Violoncellissimo - Clasic la puterea a treia
28 septembrie – Duelul viorilor

Organizator: Primăria Municipiului Târgu Jiu şi Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu

Producător: Pro Contemporania

Coproducător: The Culture Club

Galerie foto


Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste