(închide)

Un doljean de 31 de ani, arestat pentru trafic de persoane și proxenetism. Folosea metoda „lover boy”!

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, de 31 de ani, din comuna Calopăr, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Astfel, la data de 4 mai a.c., a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința acestuia, fiind ridicate înscrisuri, mijloace de probă și sume de bani.

Din cercetări a reieșit că, din 2013 până în prezent, folosindu-se de metoda „lover boy”, iar, ulterior, prin exercitarea de acte de violență fizică și verbală, bărbatul ar fi exploatat sexual șase tinere, trei din județul Dolj, iar alte trei din București, Olt și Brăila.

Acesta le-ar fi determinat pe tinere să practice prostituţia stradală în Italia, precum și în cluburi și case de toleranță din Italia, Germania, Belgia, Elveția, Austria și Finlanda, sumele de bani astfel obținute, între 1.000 și 2.000 de euro pe zi, fiind însușite de bărbat.

Cel în cauză a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, procurorul de caz a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 5 mai a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste