(închide)

Votezi cel mai frumos loc din Gorj și poți câștiga o ședință foto! Află cum

 

Comunitatea online „Gorjenii lui Brâncuși”, platforma care promovează frumusețea județului Gorj prezentând materiale despre oameni și locuri, lansează o nouă provocare! După ce în perioada 24 martie-7 aprilie, utilizatorii platformei s-au înscris în competiția „Cele mai frumoase zece locuri din Gorj” și au postat, la secțiunea Comentarii, fotografii cu locuri de poveste din Gorj, acum aveți ocazia să votați cel mai minunat loc din județul nostru și să câștigați o ședință foto alături de un fotograf profesionist! 

gorjeniiluibrancusi.ro

Votați AICI!

Voi ați votat? Circa 200 de persoane au votat deja, dar doar 10 au și intrat în concurs. Votează și poți câștiga o ședință foto în CEL MAI FRUMOS LOC DIN GORJ!

Iubitorii Gorjului de la platforma online „Gorjenii lui Brâncuși” transmit și faptul că de acum sondajul pentru desemnarea celor mai frumoase 10 obiective turistice din Gorj este și online și puteți vota până pe 30 aprilie (link-ul mai sus)! „Trebuie să știți că se poate vota o singură dată și un singur obiectiv! În funcție de numărul de voturi vom putea face un top al celor mai frumoase 10 locuri din Gorj! Lista pe care o găsiți în sondaj este dată de nominalizările voastre pe contul nostru, în perioada 24 martie-7 aprilie. Foarte important! Pe 1 mai, după încheierea sondajului, doi dintre voi vor câștiga o ședință foto în cel mai frumos loc din Gorj, desemnat în urma votului! Câștigătorii vor fi selectați cu ajutorul random.org.  Dar iată ce trebuie să faceți! După ce ați votat, puneți dovada votului la comentarii pe Gorjenii lui Brâncuşi sau trimiteți în Mesaje”, spun cei de la Gorjenii lui Brâncuși. 

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste